Ето го джигита, който затвори бул.“България“ след  дрифт и кацане

...
Ето го джигита, който затвори бул.“България“ след  дрифт и кацане
Коментари Харесай

Ето го джигита, който затвори бул.“България“ след дрифт и кацане на трамвайните релси

Ето го джигита, който затвори бул. “България “ след  дрифт и кацане на трамвайните релси. Зрелищната злополука с бяло БМВ М3 в София в сряда сутринта, която блокира за 4 часа придвижването на трамваите по оживения бул. „ България “ в столицата и затрудни напредването на хиляди жители, е провокирана от 37-годишния джигит Ангел Лалов – Мушамата, уредник на незаконни дрифт надпревари и гонки със спортни коли из центъра на София.

В сряда сутринта немското возило, карано от пътния рецидивист Ангел Мушамата, разруши мантинелата и „ кацна “ на трамвайните релси на кръстовището на бул. „ България “ и „ Академик Иван Гешов “ в резултат на несполучлив дрифт с висока скорост.

фотография: crimesbg

 

Ето го джигита, който затвори бул. “България “ след дрифт и кацане на трамвайните релси (СНИМКИ) 30.05.24 13:52 Евтим Милошев: За служащите от Европа, България към този момент не е атрактивен пазар 30.05.24 13:31 Недоразуменията, които ръководят София, не разрешиха монумент на Стефан Данаилов пред Народния спектакъл 30.05.24 13:12 Разбита е най-голямата мрежа за компютърни измами в света за близо 6 милиарда $ 30.05.24 13:09 Разкол в Светия синод! Управлява ли митрополит Николай най-богатата епархия с парцели за над 3 милиарда лв.? 30.05.24 12:39

Според очевидци на злополуката, която по знамение се размина без жертви, до случая се е стигнало, откакто водачът на немското возило съзнателно е извел автомобила отвън надзор посредством „ презавиване “ и загуба на сцеплението на задните гуми, само че в последна сметка не е съумял да овладее беемвето и то е откъснало стоманените защитни мантинели, с цел да се вреже върху релсовия път на трамваите.

 

Ето го джигита, който затвори бул. “България “ след дрифт

фотография: crimesbg

„ Преди злощастния дрифт, водачът на авариралото беемве на няколко пъти направи рисковата маневра на същия сектор, очевидно с цел да си подвига адреналина. Заедно с авариралото беемве и други два автомобила от същата марка правеха дрифтове на завоя, явно имаха съревнование между тях “, свидетелства пред „ Уикенд “ свидетел на зрелищното пътно-транспортно произшествие.

„ Бях в първия трамвай в противоположната посока, откакто беше станала злополуката. Този беше излязъл от колата, търкаше си кръвясалите и подути от недоспиване очи и говореше по телефона. С тъпотата си спря придвижването на трамваите за часове напред и усложни напредването на няколко хиляди индивида. Съсипа ограждения, както и декоративна растителност на най-малко 20-тина метра “, разказва птп-то различен свидетел във Facebook групата „ Катастрофи в София “.

Проверка на „ Уикенд “ откри, че злополуката с беемвето, която блокира придвижването на трамваите по бул. „ България “ за няколко часа и провокира транспортен безпорядък, е известния уредник на незаконни гонки със спортни коли по Околовръстното шосе на София Ангел Лалов – Мушамата.

фотография: crimesbg

 

37-годишния джитит върти горист бизнес с покупко-продажба на крадени авточасти и защитно фолио, контрабанден импорт от Китай, а негови познати описват, че за последните 2 години ръководени от Ангел Мушамата спортни беемвета цели три пъти са аварирали върху трамвайните релси на бул. „ България “. Въпреки рисковите дрифтове е провокирани вреди за десетки хиляди левове на градската инфраструктура обаче, шофьорската брошура на Ангел Лалов към момента не е отнета.

„ Той постоянно се измъква по един и същи метод – лъже служителите на реда, че е изпуснал ръководството на автомобила при подаване на по-висока скорост и че е аварирал инцидентно. Ченгетата са наясно, че този е дрифтър и уредник на незаконни гонки, само че по една или друга причина не му взимат книжката и не го подвеждат под отговорност. В множеството случаи Ангел Мушамата не кара самичък, а вози някого, който снима „ геройствата “ му с мобилен телефон и при случай поема виновността вместо него “, свидетелства пред „ Уикенд “ осведомен с изцепките на наглия джитит.

Източник: crimesbg.com

Още вести четете в: Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР